Preşedintele s-a răfuit cu foştii săi consilieri de la Palatul Cotroceni şi a asmuţit publicul să nu se uite la Antene şi la Realitatea TV.
/* (c)AdOcean 2003-2009, f5web_ro.cotidianul.ro.POLITIC.POLITIC home.promo intern 400×50 */ ado.slave(‘adoceanrealitaterosmkgenimyq’, {myMaster: ‘J6msjmuITYWKp36jjp6id5r4Ucpj2Ccokv0d5fpZuD..b7′ }); if(typeof adoceanrealitaterosmkgenimyq==’function’) {adoceanrealitaterosmkgenimyq();}

Băsescu l-a pus la punct, duminică seară, la Prima TV, pe fostul său consilier pe probleme de politică externă, Andrei Pleşu, după ce acesta scrisese un editorial în care îi critica „alternanţa de emotivitate lăcrămoasă şi brutalitate cazonă“. În replică, Traian Băsescu a spus: „Când un consilier îţi dă un document important la semnat şi îl întrebi ce conţine şi constaţi că nu ştie… poţi să ai orice reacţie, chiar şi brutalitate cazonă“.
Şeful statului nu l-a iertat nici pe fostul său purtător de cuvânt Adriana Săftoiu: „Nu a fost o pierdere. A fost un consilier care a vrut să arate că ea îl ghidează pe preşedinte“. Adriana Săftoiu a declarat pentru Cotidianul că „a nu-l comenta pe Traian Băsescu e un lucru de … bun-simţ. În cazul domniei sale, memoria este foarte selectivă, iar nevoia dictează comportamentul“.

În viziunea şefului statului, exprimată de data aceasta, luni, la HotNews, „după două săptămâni fără Antene şi Realitatea TV, România se vede altfel“.

HotNews

Anunțuri