Romani! Am invins! Si n-am facut nimic pentru asta. Ne-am plimbat la snagov, am citit, am mancat multe fructe. Se vede treaba ca democratia este fascinanta caci face din simpla vizionare a unui film, din citirea unui capitol din Lucretiu un act politic major. Trebuie sa fie foarte tristi tovarasii bolsevici.
Spunea Tutea ca un comunist nu poate conduce nicio gara atat de prost e. E corect. Se vadeste asta si celor tineri. Pentru ca singurul lucru pe care l-au reusit niste comunisti imbecili a fost sa faca un sondaj de opinie pe un esantion reprezentativ de 47% (8 000 000 de romani) din populatia cu drept de vot. Au facut un sondaj de opinie ce a costat 25 000 000 Euro.
E normal ca un presedinte vechi de 8 ani cu 2 ani de criza majora sa aiba un procent mic de sustinatori (desi chiar mic nu este tinand cont ca real contra lui Basescu au votat cam 41% din totalul celor inscrisi – din care eu zic ca 15% sunt fraudari –  iar pentru el cam 8% – astia fiind cei de la tara obligati sa se duca la vot chiar daca nu voiau – plus cam 13% sustinatori PDL ce au boicotat).
Adica ce au putut face comunistii? Au cheltuit multi bani si au naucit o tara ca sa faca un sondaj de opinie de 5 stele. Pentru ca zice Ponta: Basescu e delegitimat politic de cei 8 000 000 ce au votat contra lui. Ok, stiam asta! Stiam ca multi sunt contra. Si?
Inca mi-e teama de asasinat (dar asa sunt eu, nevricos).
La legge è legge spunea Fernandel – am pus si filmul aici: